Szórakozás

Félelmetes rohamok gyötrik a Barátok közt színészét

Aggodalomra okot adó tüneteket produkált Aradi Balázs, a Barátok közt Jenes Balázsa. A fiatalembert borzalmas fejfájás gyötörte, sőt volt, hogy az arca és a karja is lezsibbadt – olvasható a Story magazinban.

A Barátok közt szereplője természetesen orvoshoz fordult, sőt, a kórházat is megjárta, ám a szakemberek is tanácstalanul álltak a probléma előtt.

„Előfordult, hogy az iskolában egyik pillanatról a másikra lezsibbadt a fél arcom. Máskor meg a bal kezemet nem éreztem rendesen. Tetőzte a bajt, hogy szédültem és hallucináltam. Többször kis híján elájultam” – vallotta a sorozatszínész, aki minden pillanatban rettegett a kiszámíthatatlan rohamoktól.

„Szerintem nincs olyan vizsgálat, amit el ne végeztek volna rajtam. Különféle agyi teszteken estem át, CT-t, MRI-t csináltak. Annál többet azonban nem tudtak mondani, mint hogy valószínűleg migrénes vagyok” – tette hozzá.

Bár az orvosok a mai napig nem tudják, mi lehet Balázs baja, a fiú egy ideje teljesen jól van: azt állítja, egy csodatévő karkötő segít neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik