Szórakozás

Duzzad Liptai Claudia ügye – Meg tudnák fizetni?

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

Szívesen látnák a rajongók Liptai Claudiát a Heti hetesben – mint ahogyan arról beszámoltunk. A műsor készítői viszont nem gondolkodnak a színésznőben.

Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője ismételten elmondta, a távozó Hernádi Judit helyére senkit nem keresnek. Természetesen a hét sztárnak meg kell maradnia, ezért többeket is ki szeretnének próbálni, többek között Ábel Anitát is.

A rajongók viszont azt javasolták, próbálják meg Liptai Claudiát átcsábítani a TV2-től. A főszerkesztő a Hír24 érdeklődésére elmondta, nincs ilyen tervük.

Liptai Claudia egyébként már szerepelt a Heti hetesben, még akkor, amikor az RTL Klubnál dolgozott. Úgy emlékszem, hogy jó volt. Valójában azonban nem akarjuk őt megkeresni” – mondta a főszerkesztő.

Arra a kérdésre, hogy a csökkentett gázsik mellett egyáltalán meg tudnának-e fizetni egy olyan nagy sztárt, mint Claudia, Ónodi György azt válaszolta: sokkal többre tartják ezt a műsort, mint, hogy pénzről beszéljenek. Elárulta, volt olyan régi sztárjuk, aki azt mondta, ő akár ingyen is vállalja a szereplést.

Az is kiderült, hogy Hernádi Judit távozásának hírére a főszerkesztőt is ostromolni kezdték. Volt olyan közismert színésznő, aki felhívta és felajánlotta szereplését. Ónodi György nevet nem szeretett volna említeni, de mint mondja, ez is a műsor népszerűségét jelzi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik