Szórakozás

Liptai Claudiát szeretnék a Heti hetesbe – Elképesztő

Miután kiderült, hogy Hernádi Judit valóban távozik a Heti hetesből, mozgalom indult azért, hogy a színésznő továbbra is a humor nagyágyúi között maradjon.

Több közösségi fórumon is lázba hozta a hír a rajongókat, akik nem szívesen eresztik el kedvencüket a Heti hetesből. Mivel a döntés Hernádi Judité volt, nem pedig létszámleépítésről van szó, így csak reménykedni lehet abban, hogy a színésznő esetleg meggondolja magát a szeretetet és a ragaszkodást látva. Egyesek szerint azonban erre nem sok esély van, a híresség döntése végleges.

A tévénézők egyébként nem csupán Hernádi Judit személyéhez ragaszkodnak nagyon, de a műsorhoz is. Korábban arra is hajlandónak mutatkoztak, hogy kimenjenek tüntetni az RTL Klub székházához, ha valóban megszüntetik a Heti hetest. Szerencsére a népszerű produkció megmenekült, így a tüntetés is elmaradt. Ónodi György, a műsor főszerkesztője ezzel kapcsolatban korábban úgy nyilatkozott: jó érzés számára, hogy a rajongóik így harcolnak értük, ugyanakkor azzal is megelégednének, hogy leveleket írjanak, nem feltétlenül kellene demonstrálniuk.

A rajongók természetesen azt is megvitatták a különböző fórumokon, kit látnának szívesen Hernádi Judit helyén. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a műsor készítői elsősorban Ábel Anitában gondolkodnak, de másokat is szeretnének „kipróbálni”. A nézők közül sokan jó ötletnek tartják Ábel Anitát, de szóba hozták Nagy Kriszta Tereskova, Szily Nóra, Soma, Chiccolina nevét is. Volt, aki azt mondta, Liptai Claudia lenne a legalkalmasabb személy erre a feladatra, ha nem a konkurens csatorna sztárja lenne. Azt is megjegyezték, a szerkesztőknek esetleg érdemes lenne elgondolkodni ezen és megkeresni Claudiát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik