Szórakozás

Majka őszintén vall a rettentő szegénységről

majka (majka, )
majka (majka, )

ValóVilág előtti élete nélkülözve telt Majkának. Éppen ezért nem érti, miért kritizálják a Belahalok című daláért, amely szintén a szegénységről szól.

Régi életéről vallott Majka a TV2 Aktívjában. A rapper elmondta, sok negatív kritika érte, amikor megírta a Belehalok című dalt. Többen azzal vádolták őket, hiteltelenek, hiszen mit is tudhatnak ők a nélkülözésről. “Mit dumálnak az élet problémáiról?” – vágták a fejükhöz

A vádakra Majka a TV2 kamerái előtt most reagált. A zenész-műsorvezető bevallotta, igaz: az elmúlt tíz évben jól élt, ma is mindene megvan, de az azt megelőző huszonkettőben annyit nélkülözött, hogy az ihlet szempontjából élete végéig kitart.

“Pénzzel és azzal a sikerrel, amit Magyarországon el lehet érni, nem sokra megy az ember” – jegyezte meg Majka, aki azt is hozzátette, öröklött szívbetegsége miatt állandóan aggódott, hogy mikor lesz rosszul, ami tönkreteheti bármelyik munkáját. “Arra az egész élet rámehet, hogy folyton a pulzusodat nézed, nem kapsz levegőt és erre még rá is parázol” – fejtegette a frissen műtött sztár, aki alvásproblémáiról is őszintén beszélt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik