Szórakozás

Így operálták meg Majka szívét – Nem tudni a végeredményt

Operációja után lábadozik Majka. A műsorvezető azt állítja, jobban van, de még nagyon fáradt.

Mint már megírtuk, teljes titokban feküdt be a kórházba Majka egy héttel ezelőtt. A rappernek ismét kardiológiai beavatkozásra volt szüksége. „Hét-nyolc éve már volt egy ilyen operációm, de akkor még ez a technika gyerekcipőben járt. Rég meg kellett volna ismételni, de most tart ott a módszer, hogy akár sikeres is lehet a beavatkozás” – mesélte Majka a TV2 kamerái előtt.

„Nem vagyok jól, de rosszul sem” – vallotta, és hozzátette, bár túl van a fájdalmon, de fáradt még.  „Pont a férfiasságom mellett  dugtak fel egy katétert a szívemhez” – taglalta.

„Feltérképezték a szívemet, bemérték azokat a pontokat, amelyek a szívritmuszavart okozzák, és kiégetik azokat, így megszűnik a gócpont” – árulta el az úgynevezett “abláció” lényegét.


„Az, hogy ez mennyire volt sikeres, csak hónapok múlva derül ki, de úgy tűnik, minden rendben. Közép-Európa egyik legjobb kardiológusa műtött” – mondta el a műsorvezető.

Majka arról is beszélt, hogy az életmódját is meg kell változtatni, bár úgy érzi, ezzel eddig sem volt baj, sportol és egészségesen táplálkozik. A rapper úgy véli, pszichés oka is van a problémájának, ugyanis mindent a szívére vesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik