Szórakozás

Durva hírek Alekosz öngyilkos mennyasszony-jelöltjéről

alekosz (alekosz, )
alekosz (alekosz, )

Alekosz szerint a napokban öngyilkosságot elkövető mennyasszony-jelöltje már a műsor alatt is labilis volt, éppen ezért adta fel annak idején a játékot.

Mint ahogyan arról már a Hír24 beszámolt, szerdán egy toronyház ablakából ugrott ki egy 33 éves nő, akiről később kiderült, nem más, mint Alekosz társkereső műsorának exszereplője. Az egykori videók között keresgélve megállapíthatjuk, hogy a szőkeség már a műsor alatt is rossz idegállapotban volt, időnként sírt is, a versenyt is feladta.

„Érzékeny volt, mindent magára vett és láthatóan folyamatosan őrlődött. Én nem kerültem vele közelebbi kapcsolatba, egy éve semmit nem tudok róla. Nem gondolom, hogy be kellene mennem hozzá a kórházba, hogy ott zavarjam a hozzátartozókat vagy éppen mutogassam magam a médiában. Sajnálom, hogy ez történt vele” – mondta a Hír24 megkeresésére Alekosz.

 

Azt, hogy most pontosan mi indította a lányt arra, hogy öngyilkossággal próbálkozzon, csak mindenki tippelgeti, az azonban biztos, hogy korábbi kiborulásainak komoly oka volt. Erről tavaly maga nyilatkozott a Hír24-nek.

Elmondta, rettenetes helyzetbe került, ugyanis vele élő nagymamája agyérgörcsöt kapott éppen azon a napon, amikor be kellett költöznie a görög hős háremébe. Korábban senkinek nem beszélt arról, hogy nagymamáját élet-halál között ápolták a kórházban, miközben ő Alekosz kegyeiért küzdött. Így már nem csodálkozunk érzelmi kitörésein sem. Akkor azt is elárulta, bár nagymamája kicsit jobban lett a kórházi kezelésnek köszönhetően, de állandó ápolásra szorult, így unokája otthon maradt vele. Úgy hírlik, a lány azóta sem talált munkát, talán ez is arra ösztönözte, hogy eldobja magától az életet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik