Szórakozás

VV Évának nincs ágyasa – Kipakol

vv-éva (vv éva, )
vv-éva (vv éva, )

VV Éva kiborult azokon a pletykákon, melyekben egyik hódolóját szeretőjeként emlegették. Az egykori villalakó szerint mindez rágalom, hiszen csak baráti viszony fűzi a férfihoz.

A napokban egyre többet hallani VV Éva egyik legnagyobb rajongójáról, aki szeretetével halmozza el a szőkeséget. Ahogy arról a szőkeség először számolt be a Hír24-nek egy szlovákiai férfi kitüntetett figyelmét élvezheti, immáron hónapok óta. A hódoló – akire Éva egyértelműen csak barátként tekint – bonbonnal és rózsacsokorral halmozta el korábban. Az egykori VV-s örült a kedves gesztusnak, ám a férfit egyértelműen visszautasította. A szőkeség szerint ennek ellenére megőrizték a jó viszonyt rajongójával.

„Nem volt erőszakos vagy durva. Azóta is felhív hetente, érdeklődik utánam, de egyáltalán nem bunkó módon teszi mindezt. Igazi úriember, aki beéri annyival, hogy beszélhessen velem” – mesélte akkor Éva, akinek hódolójával való viszonya ismét terítékre került. Ám ezúttal egyes napilapok szeretőjeként említették meg a fiatalembert.

„Az egyik mai cikkben azt írják, hogy a szlovák rajongóm az ágyasom! Ez szemen szedett hazugság, mindig a húgom szobájában aludt mikor itt volt és segített nekem! Önzetlen és becsületes ember! Tiszteletben tart, és a barátomat is ismeri!” – fakadt ki közösségi oldalán VV Éva, aki állítja, csupán baráti viszony fűzi őt rajongójához. „A kezdetben rajongó srácból, a barát barátom lett, de nem a pasim! A szüleim is ismerik, és rengeteget segített most, hogy eltört a kezem!” – árulta el az egykori VV-s, aki egy hónapja boldog párkapcsolatban él egy másik férfival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik