Szórakozás

VV Éva már Szlovákiában hódít

Rózsacsokrot és bonbont vitt ajándékba VVÉvának legnagyobb rajongója, aki a találkozásig képes volt három napig autójában aludni.

Kitartó rajongóra talált egy szlovákiai férfi személyében Baukó Éva, a VV4 szőke démonja. A férfi három napon át várta az autójában, míg az egykori villalakó végre időt szakított rá. Az elszánt rajongó végül a NekedValó felvételét követően találkozhatott személyesen rajongása tárgyával. Akkor derült ki, hogy a férfi kifejezetten azért utazott Szlovákiából Budapestre, hogy megismerkedhessen vele. Évának van pasija, ezért szó sem lehetett komolyabb dologról. Kapcsolatuk így plátói maradt.

– Ettől függetlenül nem volt erőszakos vagy durva – nyilatkozta a Hír24-nek VV Éva. – Azóta is felhív hetente, érdeklődik utánam, de egyáltalán nem bunkó módon teszi mindezt. Igazi úriember, aki beéri annyival, hogy beszélhessen velem.

S hogy mit szól ehhez VV Éva párja, akiről egy napilap azt írta, hogy betegesen féltékeny, sőt a keze is eljár néha?A szőke démon szerint párja kifejezetten jól viseli a távoli rajongó udvarlását. „Egy szó sem igaz azokból, amik megjelentek. Ádám nem az a dúvad, akinek beállítják. Lehet, hogy néha féltékeny, de sosem bántott engem. Nem is fog, ő nem olyan típus. Nagyon jól megvagyunk, ezt az egész dolgot csak felfújták” – jelentette ki Éva, aki januártól visszaül az iskolapadba, hogy elmélyítse ismereteit médiatudományból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik