Szórakozás

Szexi vizes találkozóra várja rajongóit az Apollo23

Egyéves évfordulóját ünnepli az X-Faktor egyik legsikeresebb csapata, az Apollo23. Az énekesek egész napos ünneplésre viszik rajongóikat a jeles évforduló alkalmából.

Egy éve már, hogy az Apollo23 az X-Faktornak köszönhetően berobbant a köztudatba. A csapat tagjai keményen dolgoznak, hogy karrierjük felfelé íveljen. Ám rajongóikról egy másodpercre sem felejtkeznek el. „Nagyon sokat köszönhetünk a rajongóinknak és tudjuk, hogy nélkülük nem tartanánk ott, ahol vagyunk” – nyilatkozta Varjú René a Hír24-nek, aki társaival együtt úgy döntött, hogy fennállásukat és eddigi sikereiket is rajongóik körében ünneplik meg.

„Igyekszünk bevonni a rajongóinkat a mindennapjainkba. Így ünnepelni is velük szeretnénk. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy egész napos közönségtalálkozót szervezünk. Egy olyat, amilyenre eddig még nem volt példa” – mesélte lelkesen René, aki az egyik legnagyobb aquaparkba hívja a rajongókat, mégpedig szerdára.

„Király L. Norbi lesz a műsorvezető, fellép Kocsis Tibi és DJ Dominique is zenél majd. Természetesen mi is énekelünk . Lesznek dalok, melyeket az X-Faktor előtt adtunk elő, és azóta született számok is felcsendülnek” – számolt be a nagy nap részleteiről az X-Faktor felfedezettje, aki annak ellenére, hogy a rajongók egész közel kerülhetnek hozzájuk a közönségtalálkozón, nem tart az ostromtól.

„Ez egy egészen más szituáció lesz, hiszen együtt töltjük a rajongóinkkal szinte az egész napot. Csúszdázunk, bulizunk és beszélgetünk. Persze, biztos nagy lesz a tülekedés egy-egy autogramért vagy azért, hogy a közelünkbe férkőzzenek. Ezt azonban megtanultuk kezelni. Ők a rajongóink, mi pedig így szeretjük őket” – tette hozzá az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik