Szórakozás

Összeköltöznek az X-Faktor versenyzői – privátban is folytatják

Az Apollo23 tagjai nem szomorkodnak, helyette inkább a jövőt tervezgetik, és lelkesen kampányolnak jó barátjukért, Kocsis Tiborért.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az X-Faktor negyedik élő show-ja ismét drámai fordulatot hozott: Geszti Péter két csapata, a Rocktenors és az Apollo23 kapta a legkevesebb szavazatot. Geszti a már három párbajt megjárt, ezzel rekordot felállító Rocktenorst küldte volna haza, de mivel a két produkcióra 2-2 arányban szavaztak a mentorok, Ördög Nóra kinyitotta a borítékot, amely a legkevesebb nézői voksot kapott csapat nevét tartalmazta. Az adás végén – mindenki megdöbbenésére – a tinilányok kedvencének, az eddig remekül menetelő Apollo23-nak kellett az X-Faktor 2011 mezőnyétől búcsúznia.

“Tudtok, hogy eljön az az idő, amikor majd párbajoznunk kell, de arra egyáltalán nem számítottunk, hogy pont ezen a héten. A mostani volt a legerősebb produkciónk, ezért is ért váratlanul minket a nézők döntése. Úgy jöttünk le a színpadról, hogy holnap forgatni megyünk, szombaton pedig Michael Jackson ‘Will You Be There’-t éneklünk. Odatettük a szívünket-lelkünket a párbajdalba, egyszerűen nem értjük, hogy mi lehetett a probléma. Lehet, hogy a rajongóink túlságosan elbízták magukat, biztosak voltak abban, hogy továbbjutunk, és végül ez lett a vesztünk” – nyilatkozták a Hír24-nek kiesésük után az Apollo23 tagjai, akik bár nagyon csalódottak, hogy véget ért számukra a tehetségkutató, – az eddigi kiesőktől teljesen szokatlan módon – mosolyogva mesélnek jövőbeli terveikről.



“Nincs miért szomorkodnunk. Már most nagyon sokat köszönhetünk ennek a műsornak. Többek között itt vagyunk hárman egymásnak nagyon jó barátok. Az biztos, hogy nem hagyjuk abba az éneklést, folytatjuk és dolgozunk keményen tovább. Sőt szeretnénk összeköltözni, már a döntők alatt megbeszéltük, hogy ha egyszer kiesünk a versenyből, akkor bérlünk közösen egy lakást. Igaz ez egy kicsit korábban jött el, mint szerettük volna” – mondták portálunknak a sármos énekesek, akik arra buzdítják “árván” maradt rajongóikat, hogy szavazataikkal ezentúl jó barátjukat, Kocsis Tibort támogassák az X-Faktorban. “Ha énekről van szó, akkor nincs olyan, hogy ne ő nyerje meg, mert egyszerűen ő a legjobb énekes ebben a műsorban” – hangzott a kampányfelhívás az Apollo23 legénységétől, akik ígérik: szárnyalásuk ezzel nem ért véget, hamarosan újra hallunk majd róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik