Szórakozás

Lepusztította a vihar Liluék otthonát – Durva sztori

lilu (lilu, )
lilu (lilu, )

A vasárnap esti hatalmas vihar sokak otthonát megrongálta, egyebek mellett Liluékét is. Minderről a Csak csajokban beszélt az RTL Klub műsorvezetője.

Lilu az utóbbi időben egyre többet beszél magánéletéről az RTL Klub reggeli műsorában. Ettől egyébként a nézőkhöz is közelebb került, többen azt mondják, sokkal szimpatikusabbá vált azáltal, hogy megmutatja, sok tekintetben ő is ugyanolyan feleség, édesanya, mint mások.

Tegnap például azt osztotta meg a nézőkkel, hogy a vihar az ő otthonukat is megrongálta.

„Mi Szentendrén lakunk, és a vihar után gyakorlatilag nem maradt cserepünk. Több helyen a vezetékek leszakadtak. Este alig tudtunk hazamenni, mert kidőlt egy hatalmas fa és elzárta az utat. Egész este azt hallottuk, hogy a tűzoltók sorra jönnek Szentendrére. A kisfiam ennek persze nagyon örült” – mesélte kálváriájukat Lilu.

Az elmúlt héten például azt osztotta meg a nézőkkel a műsorvezető, mit élt át a terhessége alatt.

„Volt olyan, hogy nagy szabászollóval zokogva vágtam le magamról a ruhát. A férjem meg csak ült és nézett tágra nyílt szemmel, mert én egyébként nem szoktam hisztizni. Mondtam neki, nézze meg, hogy semmi nem jön rám, közben rohangáltam körbe-körbe. A férjem állította, hogy gyönyörű vagyok, de én mondtam neki, ne mondja ezt, mert nem igaz. Ez mondjuk tartott egy hétig. Most már mindezt a hormonoknak tudom be. Volt olyan is, amikor a barátnőmnek zokogtam, hogy nézze meg, nem egy, hanem három hasam van” – elevenítette fel az emlékeit az RTL Klub műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik