Szórakozás

Mélypontjáról vallott Lilu – Ezért zokogott

lilu (lilu, )
lilu (lilu, )

Lilu újabb titkot árult el magáról az RTL Klub Csak csajok című műsorában. Elmondta, milyen hormonális változásokat eredményezett nála a terhesség.

A  terhes nők testének átalakulásáról beszélt Lilu és Völgyesi Gabi az RTL Klub ébresztő műsorában. A műsorvezető nem titkolta, várandósága alatt is került mélypontra, amikor olyan dolgot tett, amit egyébként soha nem csinált volna. Mindezt a hormonoknak tulajdonítja az ismert tévés.

„Volt olyan, hogy nagy szabászollóval zokogva vágtam le magamról a ruhát. A férjem meg csak ült és nézett tágra nyílt szemmel, mert én egyébként nem szoktam hisztizni. Mondtam neki, nézze meg, hogy semmi nem jön rám, közben rohangáltam körbe-körbe. A férjem állította, hogy gyönyörű vagyok, de én mondtam neki, ne mondja ezt, mert nem igaz. Ez mondjuk tartott egy hétig. Most már mindezt a hormonoknak tudom be. Volt olyan is, amikor a barátnőmnek zokogtam, hogy nézze meg, nem egy, hanem három hasam van” – elevenítette fel az emlékeit az RTL Klub műsorvezetője.

Lilu arról is beszámolt, hogy az említettek ellenére nagyon élvezte terhessége kilenc hónapját, az volt élete egyik legszebb időszaka.

Lilu egyébként azzal vigasztalta a nemrég anyává vált Völgyesi Gabit, hogy fél éven belül már épp olyan lesz a teste, mint korábban volt. Az énekesnő örömmel nyugtázta a dolgot és viccesen megjegyezte, most még talán neki is több hasa van, mint amennyi kellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik