Szórakozás

Kinyírja egymást Norbi és a Greenpeace? – Durva

schobert-norbi(210x140)(2).jpg (schobert norbi)
schobert-norbi(210x140)(2).jpg (schobert norbi)

Egy cseppet sem közelít egymáshoz a Greenpeace és Schobert Norbi álláspontja. A szócsata a Facebookon folytatódott.

Mint már megírtuk, Schobert Norbi is bírálja a Greenpeace-nek azt a kampányfilmjét, melyben Bódi Sylvi is feltűnik. A fitneszguru szerint a Greenpeace manipulál, amikor a jegesmedvék védelmére szólítja fel az embereket.

„Azon tűnődöm, ki pénzeli a Greenpeace-t? Mert ez jó nagy, drága műbalhé volt valaki ellen és nem valamiért. Na ez a baj!” – írta közösségi oldalára Norbi, aki azt is megosztotta rajongóival és barátaival, hogy ő változatlanul a szervezet által bojkottált benzinkutakon tankol.

A bejegyzés nagy port kavart, az ügynek pedig folytatása is lett, mégpedig egy fotómontázs, amelyet a fitneszguru szokásához híven kiposztolt az oldalára, az alábbi bejegyzéssel: “Greenpeace eszközök. Fotólopás, engedély nélküli közzététel, hazugságok ráírása. A stílus maga az ember….”

Norbi rajongói, ismerősei természetesen most sem tettek lakatot a szájukra, a posthoz számos komment érkezett: a legtöbben osztják a fitneszguru véleményét, de az életmód-tanácsadó nem kevés kritikát is kapott. Az update atyja a következőket még hozzáfűzte bejegyzéséhez:

“Tisztelt Greenpeace Hungary! Tehát elismertétek, hogy Ti osztottátok meg. Ennyi. Lementettem. Én ilyet nem tennék Rólatok. A tettei minnősítik az embert, emberei a szervezetet. Ti már olyan sárdobálásba mentetek át, mert más a véleményem ami az eddigi pozitív munkátokat is tönkreteszi. Minden olajcég, minden felhasználó környezetpusztító. Ti is amikor felkapcsoljátok otthon a villanyt, beindítjátok a hajóitokat, autóitokat. Környezetpusztító minden autós és minden élelmiszervásárló, akiknek a boltba teherautóval vitték az árut. Ne képzeljétek magatokat Istennek és ne bántsatok más embereket. Én is a jegesmedvékkel vagyok, meg a delfinekkel, meg a bálnákkal és a kutyákkal is, de hisztéria keltése nem kenyerem.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik