Szórakozás

Neje miatt magyarázkodik Schobert Norbi

Schobert-rubint (Schobert, Rubint)
Schobert-rubint (Schobert, Rubint)

Schobert Norbi a közelmúltban a legnagyobb közösségi portálra kiposztolta a szaúdi nagykövettel készült közös képüket, amelyen Réka lenge öltözetben látható. Vannak, akik úgy vélik, a fitneszguru csupán utólag magyarázza a bizonyítványát, sőt, még tetszetős elméletet is gyárt hozzá.

Mint köztudott, a Facebookon sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy egy Norbi által közzé tett képen Rubint Réka szuperminiben, melltartó nélkül pózol a nagykövet mellett. “Szaúd Arábia nagykövetének vendége voltam ma. Nagyon élveztük a munkaértekezletet” – kommentálta a fotót a fitneszguru, aki később – vélhetően a kritikák miatt –  levette üzenőfaláról a fényképet.

A Schobert család akkor azzal magyarázta Réka protokolltól eltérő öltözékét, hogy hirtelen kellett beszaladniuk a nagykövetségre és épp ez a ruha volt rajta, ám az indok később “megváltozott”.

Norbi most azt állítja, nem a megfelelő ruhadarab hiányzott, sokkal inkább a tudatos marketing célját szolgálta a kedélyeket felkavaró fotó. (Mint ismeretes, Norbi “parasztdiétát” hirdetett meg – ami egyébként szintén legalább akkora port kavart, mint a követségi felvétel.)


“Marketing lecke (sic!) Mindenkinek! Akkor most őszintén: Gondolkodtam rajta, hogyan lehetne berobbantani a köztudatba az új diétát, ami bebizonyítja, hogy nem a kalória a fontos. Első lépés: Fel kell kavarni a port és az oldal iránt az érdeklődést! Mivel minden mozzanatot publikálunk, így a szaúdi látogatást is feltettem. A Nagykövet Úr önszántából készített publikus, közös fotót és itthon nincs az a merevség a hazaiakkal, mint odakint. Csak a szaúdiak nem tiltakoztak, hogy Réka csinos és nyárias – itthon! Vicces ugye? Meglepődve tapasztaltuk, hogy nemzeti hibakeresés azonnal megmutatta mennyi mohamedán magyar van. Ekkor megörültem és tudtam, hogy a címlapokhoz csak el kell tűntetni a bejegyzést, de fent kell hagyni az albumokban, hogy gyorsan lementhessék. (…) Egy könnyed nyári ruha megtriplázta az oldalunk látogatottságát, sőt a kényszeres szereplési lehetőség azonnal előhozta a protokoll szakértőket is. Na végre! Van itt hiba! Tudtuk! Béna ez a Norbi és Réka!!!! Eljött a pillanat és feltettem a Parasztdiéta felhívást, hogy az embereket a megszokott magyaros étkeik mellett rávegyem napi 30 perc edzésre és az Update1 kenyér kipróbálására. Máskor ezt a posztot kb. ezren lájkolják és 30 ezren olvassák. Mi történt most? 22 ezer lájk, 1315 megosztás, majdnem ezer komment ( ez önmagában egy 400 oldalas könyv kinyomtatva), több mint 417 ezer ember olvasta el az új diétámat! Ez magyar FB-poszt rekord is! (…) Üdv. A hülye exrendőr Norbi – a lekvár eltette a nagymamát….a farok meg a kutyát csóválta. Ez kell ide more! Csaje!” – írja az életmódszakember.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik