Szórakozás

Botrányos videót készített a ValóVilág üdvöskéje

vv shadi (vv shadi)
vv shadi (vv shadi)

VV Shadi néhány fiatallal karöltve polgárpukkasztó, botrányos videókat forgat a hazai fesztiválokon. Az egykori villalakó nem csak operatőre, de műsorvezetője is a kisfilmeknek.

Igazán megosztó karakter volt már a ValóVilág luxusbörtönében is Shadi, aki a nagybetűs életben is egy valódi kiismerhetetlen figura. A törtető huszonéves srác belekóstolt már a zeneiparba és VV Dya csókjába is, ám látszólag egyik sem jött be neki igazán.

Ezért most újabb fába vágta a fejszéjét, a műsorvezetésbe. Shadi ugyanis néhány barátjával karöltve egy új műsortípus meghonosodásáért küzd. Fesztiválról fesztiválra jár, hogy egy igazán hiteles, olykor polgárpukkasztó anyagot tölthessen fel az internetre fesztiválbeszámoló gyanánt.

A B-Team – melyben Shadi is dolgozik – egyszerű filozófiával rendelkezik. „Ez egy új fiatalos baráti műsor, ahol nem kertelünk megmutatni a leggázabb és legfurább helyzeteket sem. Most láthatjátok, hogy bulizunk, hogy buliztok. Nem ferdítünk! Nincs főnökünk, sem teljesítési tervünk, ezért itt csak a valósággal találkozhattok! És az egy fesztiválon vicces tud lenni” – áll a csoport közösségi oldalán. A B-Team, Shadival az élén most a Sziget Fesztivált készül bevenni. Addig is mindenki megnézheti, hogyan mulatott a kis csapat és több ezer ember a VOLT Fesztiválon, a B-Team szemszögéből. A videó, melyet ide kattintva tekinthet meg felnőtt tartalommal is bír!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik