Szórakozás

Zaklatják a rajongók VV Dyát

Egy megszállott rajongója rendszeresen felcsenget VV Dyához. A lány retteg tőle, hogy a férfi a telefonszámát is megszerzi.

VV Dya nemrég hivatalosan is bejelentette, véget ért Shadival folytatott, tiszavirág életű kapcsolata. Ahogy azt sejteni lehetett a szerelmesek nehezen találták meg a közös hangot, ami nem csoda, hiszen két nagyon különböző karakterről volt szó. “Egyszerűen nem illettünk össze. Nem bánkódom, örülök, hogy tisztáztuk a dolgot. Jobb így külön mindkettőnknek” – árulta el a Hír24-nek VV Dya, akit folyamatosan ostromolnak férfirajongói. – “Nagyon kedvesen próbálnak meg közeledni felém. Bárhová, ahová megyek szívesen teszek eleget egy közös képnek. A közösségi oldalamon is rendszeresen kapok üzeneteket.”

Dya azonban a közelmúltban azt is megtapasztalta, milyen amikor egy rajongó nem ismeri a határt.
“Van egy férfi, aki mindig bombáz az üzeneteivel. Ez még nem lenne baj, de valahonnan megtudta a lakcímemet. Rendszeresen felkaputelefonál, amit nem nagyon szeretek” – az egykori ValóVilág szereplő retteg attól, hogy telefonszámát megtudják. – “Ez a fajta közeledés még nem zavar. Bár annak nem örülök, hogy a címem is tudja, de rettegek attól, hogy telefonon is zaklatnak majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik