Szórakozás

Bliccelésből lett ügye a ValóVilág sztárjának

Bérlet nélkül utazott VV Shadi, aki később bemutatta a szelvényt. Ám mindez több órányi magyarázkodásába és ügyintézésébe került.

Sok bosszúságot okozott a BKV legutóbb a ValóVilág egykori játékosának, VV Shadinak. A VV üdvöskéje néhány hete Jordániában – ahová beteg nagymamája miatt látogatott – még honvággyal küzdött, s alig várta, hogy visszatérhessen Magyarországra. Ám a hazatérés adta öröm nem tartott sokáig. Hiszen Shadinak szinte azonnal meggyűlt a baja a tömegközlekedéssel.

„Kivagyok a BKV-n. Megbüntettek egy buszon, mert nem volt nálam a bérletem. Mondom simán bemutatom majd és csak 2 rongy. Erre a pénztárnál azt mondja a csaj, hogy amíg van rendezetlen ügyem addig nem fizethetem be…Kérdem milyen ügy?” – fakadt ki közösségi oldalán VV Shadi, akinek korábban is meggyűlt a baja a BKV-val.

„2010-ben volt egy visszaélésem, amit rendeztem ügyvéddel meg rendőrségi papírokkal, stb. Nyolc kört futottam vele. Jelzem, hogy azt már rég rendeztem. Azt mondja a pénztáros, menjek ide-oda, hozzam vissza (közben a jelenlegi büntetésem persze túllépné a határidőt). A csaj semmit nem akart segíteni, nekem kellett felhívnom a BKV ügyvedi irodáját, hogy beszéljen a pénztáros az ügyintézővel, majd kimentem cigizni” – fakadt ki a valóságshow-szereplő, akinek nagy nehezen sikerült pontot tenni a dolog végére.

„Visszamentem, erre ügyintézőt rendeltem le, aki ismerte az ügyvédi irodát és mindent lebeszéltek, mint két barátnő. Kérdezem én, miért nekem kell összehoznom a BKV dolgozóit, hogy megoldják az ügyintézésemet? Nincs belső vonaluk? Mindegy, azt mondták végül, hogy ígérjem meg, hogy behozom a rendőrségi papírjaimat. Akkor most kifizethetem a 2000 Ft-os büntetésemet, amit a csaj simán két kattintással megoldott nekem. Mennyit számit, ha ebédidő előtt mész be…” – elégedetlenkedett VV Shadi, akit teljesen kihozott a sodrából a BKV hozzáállása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik