Szórakozás

Kiderült, nagyon szép testvére van a magyar sztárnak – Fotó

Az X-Faktor győztesének húga modellkarrier építésébe kezd. Kocsis Liza kimondottan csinos, de vajon az X-Faktorosok közül kinek van a legdögösebb tesója?

Igazán nagylelkű és figyelmes testvér Kocsis Tibi, aki mindenben kishúga kedvében igyekszik járni. Az X-Faktor nyertese ugyanis egy Nánási Pál által készített portfolióval lepte meg Lizát, aki a modellszakmában szeretne szerencsét próbálni. Kocsis Tibi joggal lehet büszke testvérére, hiszen Liza nemcsak tehetséges, hanem kimondottan szép és mutatós lány. Persze nem az X-Faktor nyertese az egyetlen, akinek büszkeségtől dagad a melle, ha testvéréről van szó.

 

 

Így van ezzel Lil C is, akinek hét testvére közül Chino áll hozzá a legközelebb. Az idősebbik testvér volt az, aki megmutatta az első tánclépéseket Lil C-nek, így az X-Faktoros örök életében hálás lesz bátyjának. Zumbaoktató bátyja ugyanis arra inspirálta őt, hogy Lil C megnyissa saját tánciskoláját, s komolyabban kezdjen foglalkozni az énekléssel.

Egészen más a helyzete a Hajdú-lányoknak, akik egypetéjű ikrekként látták meg a napvilágot. A lányok, Bea és Mariann úgy hasonlítanak, akár két tojás. Így nehéz lenne eldönteni, melyikük a dögösebb. A pasik és a rajongók mindenesetre megvesznek értük, s a lányok a hódolók nagy örömére egyre bátrabban mutatják meg hibátlan idomaikat.

Persze nemcsak a legutóbbi X-Faktor széria bővelkedett sármos testvérpárosokban. Vastag Csabát és öccsét, Tomit a lányok mai napig elhalmozzák szerelmeslevelekkel. A két szemtelenül jóképű énekes úgy gondolja, jól bírják a rajongók ostromát, melyek közé mindig becsúszik egy-egy forróbb tárgyú levél is.

A Vastag-tesók mellett rengeteg rajongót tudhatnak maguknak a Janicsák-testvérek. Janicsák Veca az első X-Faktor szériának köszönheti az igazi zeneipari áttörést, melyben oroszlánrésze volt nővérének, Reginának. Ő kezeli ugyanis a hugica fellépésekkel kapcsolatos ügyeit, s egyúttal viszi a menedzsmentet is. A sort persze még hosszasan lehetne folytatni, hiszen szinte mindegyik kiscsillag avagy X-Faktoros énekes mögött ott áll egy meghatározó testvér. Önök szerint melyikük testvére a legszemrevalóbb?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik