Szórakozás

Milliókat kapott az RTL KLub sztárja

Ünnepélyes keretek között vehette át X-Faktoros nyereményeit Kocsis Tibi, akinek idén már biztos nem jut ideje pihenésre.

Hihetetlen örömben volt része Kocsis Tibinek, aki a napokban vehette át X-Faktoros nyereményeit. Az énekes el sem akarta hinni, hogy végre birtokba veheti álmai autóját, melyhez egy vörös szőnyegen át vezetett az út. „Nagyon örülök, hogy kézhez kaptam az autómat. Még sosem volt új autóm” – árulta el a Hír24-nek Kocsis Tibor, aki már azt is tudja, hova furikázik először hófehér négykerekűjével. „Tervbe van véve, hogy elviszem a barátokat és haverokat egy-egy körre. Persze a legnagyobb öröm majd az lesz, amikor hazavezethetek a családomhoz megmutatni nekik az első új, saját autómat. Ám még mielőtt hazamennék Lajosmizsére, haza kell vezetnem itt Budapesten” – mondta a milliókkal és egy trópusi utazással is gazdagabb énekes.

„A pénz egy részét a lakáshitelem törlesztésére fordítom. Illetve megígértem egy-két dolgot a családomnak. Ezeket az apróságokat szeretném megvenni, hiszen ezekben még korábban megállapodtunk” – mesélte Kocsis Tibor, akinek valószínűleg még jó ideig nem jut ideje nyaralásra. „Talán egy kisebb wellness-hétvége még belefér, de a nyereményként kapott utazást idén nem valószínű, hogy fel tudom használni. Szerencsére annyi elfoglaltságom van ebben az évben, hogy egy hosszabb nyaralás már nem fér bele a feszes menetrendbe” – árulta el az X-Faktor nyertese, aki élvezi, a körülötte kialakult felhajtást és a rajongók szeretetét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik