Szórakozás

Hernádi kiszáll a Heti Hetesből

hernádi judit (hernádi judit, )
hernádi judit (hernádi judit, )

Szeptember 30-án újraindul a műsor, Hernádi Judit azonban már nem vesz részt benne. A többi szereplő úgy tűnik, marad, gázsijukat azonban radikálisan csökkentik – írja a Vasárnapi Blikk.

Soha nem tapasztalt megszorítások lépnek életbe a Heti Hetes ősszel induló új évadában – értesült a Vasárnapi Blikk. Ónodi György, az RTL Klubon futó műsor producere a lapnak elmondta: több, mint ötven százalékkal lesz kevesebb a szereplők tiszteletdíja, a költségvetés drasztikus csökkentése miatt. A lap úgy tudja, ez azt jelenti, hogy a humor nagyágyúinak az eddigi 250 ezer forint helyett körülbelül százezer forinttal kell beérniük adásonként.

Hernádi Judit a Blikktől értesült a megszorításról, ám, mint mondta, őt ez már nem érinti. Úgy döntött ugyanis, hogy tizenhárom év után kiszáll a műsorból.

„Van olyan, hogy az ember úgy érzi, ennyi volt. Amikor úgy nézett ki, hogy vége a műsornak, akkor ezt a lelkemben elintéztem” – fogalmazott a lapnak a Jászai Mari-díjas színésznő.

Egyelőre úgy néz ki, hogy a többi állandó szereplő marad. Bajor Imre azt mondja, nem tartaná erkölcsösnek a távozást azért, mert visszavették a pénzét. A művész szerint a humor nem pénz kérdése. Hasonlóan nyilatkozott a lapnak Jáksó László is.

Ónodi György elmondása szerint szeptember 30-án indul az új évad, és idén először ismételni is fogják majd az egyes adásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik