Szórakozás

VV Éva zaklatással vádolja szomszédját

A VV egykori szőkesége azt állítja, szomszédja többször zaklatta őt az utóbbi időben. Az érintett szerint viszont szó sincs erről.

Szinte nincs olyan hónap, hogy ne történne valami VV Évával. A szőkeség legutóbb a kezét törte el görkorcsolyázás közben, most pedig azt állítja, a fölötte lakó szomszéd többször zaklatta őt az utóbbi időben.

Éva egy éve lakik a zuglói albérletben, és elmondása szerint jóban van a szomszédokkal. Ám állítólag a felette lakó férfi nem érte be a baráti viszonnyal. „Úgy tekintettem rá, mint az apukámra. Még idősebb is tőle. Rendes, kedves, aranyos szomszédnak tűnt. Három héttel ezelőtt elkezdett sírni és szerelmet vallott nekem” – mesélte VV Éva a Fókusznak, aki állítja, még szexuális együttléteiről is tud a férfi.

„Miközben együtt voltam a párommal, vagy öt sms-t küldött azzal, hogy nekem még nem volt részem igazi gyönyörben és élvezetben” – mondta Éva, akinek legutóbb annyira elborult az agya, hogy amikor meglátta szomszédját, leköpte őt, és kis híján neki is ment a férfinak.

Az ügyben az érintett szomszéd is megszólalt, aki teljesen máshogy látja a helyzetet. „Érzelmileg is kezdtem kötődni hozzá, és ezt ő sem bánta. Ő már nem kiskorú. Többször volt, hogy laza, lenge, vékony ruhában jött fel hozzám, és nem volt ittas. Azt, amit meg lehet mutatni, azt ő megmutatta magából” – árulta el a Fókusznak a zaklatással vádolt szomszéd, aki nem tagadja, beleszeretett Évába. Azt, hogy az ügyben bármelyik fél tesz-e jogi lépéseket, egyelőre nem tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik