Szórakozás

Drámai állapotban Alekosz öngyilkosságot elkövető exe

Veronika is vért ad legjobb barátnőjének, Anitának, aki a minap a kilencedik emeletről ugrott ki. A lány túlélte a zuhanást, ám egy hajszálon függ az élete.

Csodával határos módon túlélte a zuhanást Anita, akit az egész ország Alekosz Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorából ismerhetett meg. A lány tettének híre mindenkit megdöbbentett, hiszen senki sem számított rá, hogy Anita leveti magát a kilencedik emeletről. A fiatal lány csodával határos módon túlélte a zuhanást, ám életéért jelenleg is küzdenek. Barátai, köztük VV Veronika is mindent megtesznek azért, hogy a fiatal lány minél hamarabb felépüljön.

A két lány még a show alatt kötött szoros barátságot, melyet azóta is ápoltak. Így Veronika számára nem is volt kérdés, hogy ahol tud, ott segít bajba jutott barátnőjén. „Nem értem, miért tette ezt Anita. Egy igazi értelmes, több diplomás, életvidám nő. Tény, hogy az utóbbi időben nem talált munkát, és ez egy kicsit letörte. Pontosan száz helyre adta be a jelentkezését, de semmi se jött össze. Ettől függetlenül sosem láttam rajta, hogy bármi hasonló megfordulna a fejében. Szerintem át sem gondolta, mit tesz” – nyilatkozta a Hír24-nek Veronika, aki véradással próbál meg barátnőjén segíteni.

Mivel Anita már a vérátömlesztésen is túl van, és vércsoportja az egyik leggyakrabban fogyó a vérbankból, ezért nagy szükség van A pozitív vércsoporttal rendelkező véradókra. Veronika ehhez toboroz most embereket. „Aki tud, menjen el vért adni Anitának. Én is ezt tettem. Sok műtét vár rá, és szüksége van a segítségre” – mondta Veronika, aki az elsők között adott vért barátnőjének.

Ráadásul barátait, ismerőseit is sikerült rávennie a segítségnyújtásra, hiszen volt, aki Veronika kérésére egy műtét utáni lábadozás kellős közepén ment be a kórházba, és adott önként vért, hogy segítsen Veronika legjobb barátnőjén. A VV egykori szereplője bízik benne, hogy rengeteg önkéntes érkezik meg a kórházba véradási szándékkal, és ezáltal a még mindig lélegeztetőgépen lévő Anita életének megmentéséhez is hozzájárulnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik