Szórakozás

Összejött az RTL és a TV2 sztárja – Botrány lesz?

VV Gergő (vv gergő, )
VV Gergő (vv gergő, )

A ValóVilág alfahímje szinte úszik a boldogságban, mióta az ÖsszeEsküvők Nikójával egymásra találtak. Kapcsolatuk kezd komolyra fordulni.

Igazán rég volt ennyire kiegyensúlyozott időszakban VV Gergő. Az egykori villalakó magánélete igazán gyötrelmes volt már a villát megelőző időszakban is. Legutóbbi tartós kapcsolata igazi se veled, se nélküled létforma volt.

Az egykori szerelmesek végül jobbnak látták, ha pontot tesznek a dolog végére. Bár Gergőért mindig is rajongtak a nők, úgy tűnt, a volt realityszereplő nem akar egy újabb csalódást. Ám a sors máshogy hozta. Az egykori VV-s pillanatok alatt habarodott bele a konkurens tévécsatorna szerelemkereső műsorából ismertté vált Nikóba.

Fotó: Facebook

A fiatalok most már több, mint egy hónapja egy párt alkotnak. Szinte egy lépést sem tesznek egymás nélkül, s úgy tűnik ez a szoros kötődés mindkettőjüknek megfelel. A VV egykori alfahímje azt mondja, ideje volt már, hogy az életébe beköszöntsön a szerelem egy olyan pár személyében, akivel közösek a célok és a gondolkodásmód is.

Szerinte Nikóban épp egy ilyen párra lelt, kapcsolatuk egyre jobban alakul. Gergő boldogságának a családja is örül, és választását húga, Dukai Regina is örömmel nézi. Mindez nem meglepő, hiszen Gergőre csak rá kell nézni: rég volt már ennyire boldog, mint most Nikó mellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik