Szórakozás

A pénz miatt kaphatnak hajba az egykori VV-sek

A két egykori VV-s ugyanabban a szakmában helyezkedett el. Mindketten a fitness felé kacsintgatnak.

Már a ValóVilág villájában is látni lehetett, hogy VV Csaba és Gergő rendkívül jó fizikummal rendelkezik. Bár a játékosok egy kicsit elhagyták magukat a villában, a kinti életben összeszedték magukat. VV Gergő és egykori játékostársa, Csaba is edzésbe kezdett, hogy újra régi formájukban tündökölhessenek.

A véletlennek köszönhetően mindketten nagy érdeklődést mutattak egy új edzésforma iránt. Míg Gergőt inkább annak üzleti része, addig Csabát inkább az edzésforma fogta meg. Ám a sors fintorának köszönhetően most mégis egymás konkurenciái lesznek a fiúk.

A VV alfahímje – ahogy arról korábban beszámoltunk – saját szalont nyit. Azonban nem lesz könnyű dolga, hiszen egykori villatársában konkurenciát is kap. Csaba ugyanis egy szezon erejéig edzőként is kipróbálja magát. Míg Gergő épp a szalon nyitásán fáradozik, addig egykori villatársa, Csaba már a vendégeket fogadja. Bár az egykori szereplők már nem igazán tartják a kapcsolatot, most újra versenybe kell szállniuk. Igaz, ezúttal nem a lét, csupán a vendégek száma a tét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik