Szórakozás

Újra kórházban Gálvölgyi unokája

gálvölgyi (gálvölgyi jános, )
gálvölgyi (gálvölgyi jános, )

Tavaly a veséjét műtötték, idén darabokra tört a karja a színész kisunokájának. Gálvölgyi úgy tartja: Simon egy igazi hős.

Egy évvel ezelőtt június 28-án Simon egy óriási műtéten esett át: a régi, beteg veséje helyett újat kapott. Azt remélte, soha többet nem kell kórházba mennie. Sajnos nem így alakult. Idén, napra pontosan újból június 28-án került kórházba, még szerencse a szerencsétlenségben, hogy most nem a veséjével, hanem egy kéztöréssel.

A 11 éves Simon Balatonon, a szervátültetett gyerekekkel táborozott együtt, amikor megtörtént a baleset. A játszótéren libikókázott újdonsült barátaival. Annyira belemelegedtek a játékba, hogy csak akkor lett vége a mókának, amikor a kisfiú kirepült onnan- meséli most már teljes nyugalommal a nagypapa, aki amikor megtudta, mi történt az unokájával, majd megőrült az idegességtől.

Simon a csuklójára esett, ami azonnal hatalmasra dagadt, a gyerekek megijedtek, rohantak a tábor önkéntes orvosához. A kisfiú negyed óra múlva már a siófoki kórház ügyeletén volt.

Hogy miként viselte a balesetet a család és a kis Simon, a Story magazin legfrissebb számából kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik