Szórakozás

Gálvölgyi Jánoséknál más lesz az idei karácsony

A művész unokája a gyógyulás útjára lépett.

Emlékezetesnek ígérkezik az idei karácsony a Gálvölgyi család életében. A művész unokája, nyáron vesetranszplantáción átesett Simon ugyanis végre felszabadultan játszhat, akár a többi gyermek a családban. Sőt még az iskolai ünnepségen is részt vehet. Gálvölgyi János és lánya, Eszter nagyon boldog, hogy vége a rettegés időszakának

Gálvölgyi János aznap is játszott, amikor unokáját, a kétéves kora óta súlyos vesebetegségben, nefrózisban szenvedő Simont műtötték. A Nevelésünk titkai című interjúkötetben kiderül, hogyan élte meg a színpadon a neves színművész a nehéz órákat.

A műtét óta eltelt időben a színművész unokája szerencsére sokkal jobban van, így karácsonykor is fesztelenebbül játszhat együtt unokatestvéreivel. „Friss hír, hogy január 9-től már mehet iskolába Simon. Azt még nem tudjuk, hogy a maszkot nagyobb közösségben teljesen elhagyhatja-e, de a gyógyulás útjára lépett. Így ez a karácsony végre teljesen más lesz, az egész család számára” – árulta el mosolyogva Eszter, aki elmondta, az orvos azt is megengedte, hogy kisfia részt vegyen az iskolai ünnepségen.

A Nevelésünk titkai szerzői Simon történetét hallva döntöttek úgy, hogy minden egyes kötet megvételével 50 forinttal támogatják a vásárlók a Transzplantációs Alapítványt a Megújított Életekért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik