Szórakozás

Megműtötték az RTL műsorvezetőjét, Mádai Vivient

Az RTL Klub műsorvezetője nem volt elégedett keblei méretével, ezért megnagyobbíttatta azokat.

Viszontagságokkal teli időszakon van túl Mádai Vivien. Az RTL Klub műsorvezetője alig egy évvel ezelőtt még boldog házasságban élt, és úgy tűnt, a frigy örökké tart majd. Ám alig egy hónapja végeszakadt a tündérmesének. A Reflektor műsorvezetője megtörten mesélt arról, hogy házasságának vége.

A szőkeség a történtek után külön költözött férjétől, s új életet kezdett. Vivien nemrég lelkesen mesélt nyári terveiről, és elárulta, a történtek ellenére jól van. Bár férfi még mindig nincs az életében, kiegyensúlyozottnak érzi magát.

Igaz, a műsorvezető akkor nem említette, de ehez a harmóniához nagy valószínűséggel az is hozzájárult, hogy idő közben plasztikai beavatkozásra adta a fejét. Az RTL Klub felfedezettje kizárólag a Fókusznak mesélt arról, miért döntött keblei megnagyobbíttatása mellett. „Elég nagy önbizalomhiányt tud okozni, ha egy nő elégedetlen a mellével. Ezért döntöttem én is a műtét mellett” – árulta el a huszonéves lány, aki ésszerű keretek között maradt a plasztikáztatás terén. „Nem vagyok a nagy keblek híve, nem is szerettem volna túlzásba esni. Ezért csak akkor kebleket csináltattam, amelyek a fogyásom előtt is voltak” – mesélte a műsorvezető, aki így sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik