Szórakozás

Így él az RTL elvált műsorvezetője

mádai vivien (mádai vivien)
mádai vivien (mádai vivien)

Mádai Vivien egész évben keményen dolgozik, így nyáron, mint mindenki ő is pihenésre vágyik. Szabadsága azonban még kérdéses.

Hihetetlenül örül a jó idő beköszöntének és a nyárnak Mádai Vivien, aki ilyenkor érzi magát igazán formában. A Reflektor műsorvezetője egy nap többször is bejelentkezik a legfrissebb sztárhírekkel, így a pihenés rá is igazán ráférne. Ám a szőkeség még nem tudja, mikor és hogyan mehet szabadságra, hiszen váltótársa egyelőre nincs.

„Jó kérdés, hogy mikor és hogyan mehetek szabadságra. Váltótársam nincs, egyedül viszem a műsort, amit egyébként nagyon szeretek csinálni. Jelenleg éppen folynak a tárgyalások, hogyan tudnánk megoldani a pihenésemet” – árulta el a Hír24-nek Mádai Vivien, aki a Balatonra biztosan elutazik majd.

„Nagyon szeretem a Balatont, így oda egész biztos, hogy leugrom. Imádom ezt az időszakot, mert sokkal szívesebben jövök-megyek ebben a jó időben” – nyilatkozta Vivien, aki barátnőivel is szeretne kimozdulni. „Tervbe vettünk egy külföldi nyaralást. Szeretnénk egy igazi csajos kiruccanást. Remélem, hogy összejön majd” – árulta el az RTL Klub műsorvezetője, aki a közelmúltban történt válása ellenére kiegyensúlyozottan érzi magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik