Szórakozás

Felrúgja karrierjét? Felfelé ível az RTL-es pályája, de eldobná érte

Az RTL Klub képernyőse úgy érzi, hamarosan itt az ideje a családalapításnak.

Kirobbanó formában van Mádai Vivien, akinek drasztikus módszerekkel sikerült magát balerina karcsúságúra fogyasztania. Ugyanis az RTL Klub ismert arca súlyos tésztafüggőséggel küzd. „Nem tehetek róla, de egyszerűen imádom a tésztákat. Így ahhoz, hogy ledobjam a fölösleges kilókat, drasztikus megoldásra volt szükségem. Naponta egyszer ettem, rákényszeríttettem magam a sovány húsokra és a salátákra. Plusz eljártam egy rádiófrekvenciás kezelésre. Ezeknek köszönhetően négy hónap alatt, tizenhárom kilót fogytam. Bár nem volt könnyű, de szerintem megérte.” Mádai Vivien nádszálkarcsú alakját elnézve a kemény „önsanyargatás” igazán célravezető volt. Azonban épp mire Vivien formába lendült, szakmai előmenetelében egy rövid állomás lezárulni látszik.

Bár Vivien rendkívül örült a kihívásnak, melynek köszönhetően a Reggeli műsorvezetőjeként debütálhatott, a munka tiszavirág életűnek bizonyult. A műsor ugyanis a héten jelentkezett utoljára, ám a bájos tévésnek máris megvannak a jövőre néző tervei, hiszen a Reflektor című műsornak ő lett az új műsorvezetője, továbbá ő a ValóVilág egyik szerkesztője továbbra is.

Mádai Viviennek azonban a képernyős életen túl is komoly elképzelései vannak a jövőjét illetően. „ A férjemmel már tervezzük a gyermekvállalást. Nagyon szeretnék már kisbabát, de előtte még mindenképp szeretném befejezni a tanulmányaimat. Most minden rendben van körülöttem. Remélem, hogy ez így is marad, s idővel jöhet a baba is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik