Szórakozás

Így törte össze Angelina Jolie Mick Jagger szívét – Kipakolnak

Soha nem hallott részletek kerültek elő Angelina Jolie és Mick Jagger viharos viszonyáról.

Egy Angelina Jolie-ról megjelent könyvből már évek óta tudjuk, hogy a színésznő Mick Jagger szeretője volt Carla Bruni és Claire Houseman között. Most viszont a Rolling Stone életrajzából azt is nyilvánosságra került, hogy miként zajlott viharos románcuk. A páros 1997-ben ismerkedett meg, amikor Angie szerepet kapott a Stones Anybody Seen My Baby? című klipjében. Jolie azonnal elvarázsolta a tőle harmincegy évvel idősebb rockert a szépségével és őrültségével. Pár nappal később Mick hívogatni kezdte Angelinát, és randevúért könyörgött.

Végül Floridában együtt töltöttek egy hétvégét, annak ellenére, hogy mindketten házasságban éltek. Jagger azonban nem tudta így sem magába bolondítani kiszemeltjét, és az akkor még ismeretlen színésznő rá sem hederített. Az énekes viszont nem hagyta annyiban, és folyamatosan telefonon zaklatta, szerelmesüzeneteket hagyott a rögzítőjén, miközben hallhatóan zokogott. Az összetört szívű legenda valahogy meghatotta Angelinát, és még két éven keresztül rendszeresen találkozgattak, és összegyűrték Amerika szinte összes neves szállodájának lepedőit.

Brad Pitt gyerekeinek későbbi anyja azért nem vette nagyon komolyan a románcot, és folyton szórakozott Jagger érzéseivel, majd egyszer csak véget vetett a kapcsolatnak. A szakítástól ugyan együk sem rohant a Mississippinek, de Micket állítólag eléggé megviselte a dolog.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik