Szórakozás

Mick Jagger és David Bowie meleg szeretők voltak

Mick Jagger legújabb életrajza szerint a Rolling Stone évekig szexuális viszonyt folytatott David Bowie-val.

Azt sosem titkolta se Mick Jagger, se David Bowie, hogy a múltban sok vad dolgot kipróbáltak, és olyan szexuális életük volt, amiről jobb, ha kevesen tudnak csak. Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy egymással is összegabalyodtak. A két énekes a hetvenes évek elején találkozott először egymással, és azonnal komoly kapcsolat alakult ki köztük. Először csak barátok voltak, majd fizikálisan is elkezdtek vonzódni egymáshoz. Ez állítólag egy vad szexszel fűszerezett, hosszú románcot eredményezett.

Legalábbis ezt állítja Mick legújabb életrajzának elkövetője, Christopher Anderson. Az író azt állítja, a titkos viszonyról Bowie akkori felesége, Angie, és a két legenda háttérénekesnője, Ava Cherry is mesélt neki. Utóbbi rendszeresen együtt is aludt Jaggerékkel, és ezen alkalmakkor egy fotelból nézte végig, ahogy szeretkeznek.

A történettel kapcsolatban természetesen egyik ikon sem volt hajlandó megszólalni. De talán beszédes, hogy közös klipjük, a Dancing in the Street minden idők leghomoerotikusabb klipje sokak szerint, annak ellenére, hogy semmilyen férfimeztelenséget vagy szexre utaló jelenetsort nem tartalmaz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik