Szórakozás

Sms-ben rúgták ki a megasztárost – Kínos

radics gigi-benji (radics gigi, burgess benjamin, )
radics gigi-benji (radics gigi, burgess benjamin, )

Rövidke kapcsolat után szakított Burgess Benjivel Radics Gigi. A fiatal énekesnő nem tagadja, számára most a karrier az első.

Radics Gigi és Burgess Benji a Megasztár alatt szerettek egymásba. A fiatalok eleinte nem vállalták fel érzéseiket, Benji azonban abban bízott, ha vége a versenynek, közelebb kerülnek egymáshoz. Így is történt, a Finálé után boldogan ölelték egymást.

Kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, a külföldi karrier előtt álló Mega-győztes sms-ben szakított az amerikai–magyar fiúval. Gigi elmondta, nem szerette volna bántani a fiút, csupán úgy érezte, írásban jobban össze tudja szedni a gondolatait, mint szóban. Az énekesnő úgy véli, az volt a legnagyobb baj, hogy teendői miatt alig tudtak találkozni, tehát valódi szerelem sem alakult ki közöttük. Gigi hozzátette, most teljes erővel a zenélésre koncentrál.


Burgess Benji nem tagadja, fájdalmasan és váratlanul érintette szerelme sms-e. A fiú úgy érezte, boldog és szerelmes, ezért a szakítóüzenet derült égből villámcsapásként érte. „Nem tudok haraggal gondolni Gigire, mert még mindig szeretem. Persze csalódott vagyok, de hát kinek jó érzés, ha kiadják az útját? Remélem, azért a barátság megmarad köztünk. Elfogadom, hogy most a zene az első a számára, hiszen épp most váltja valóra gyerekkori álmát. Sajnálom, hogy így alakult, de előrenézek” – mondta el a Hír24-nek Benji.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik