Szórakozás

Michael Jackson mentora segíti Radics Gigit

radics gigi (radics gigi)
radics gigi (radics gigi)

Idehaza már most is rengeteg a fellépése, de hamarosan akár a nemzetközi karrier is elkezdődhet.

Radics Gigi szinte megállás nélkül koncertezik, több mint 300 ezer forintot keres hetente – írja Blikk, amely szerint ezzel a tini alig egy hónap alatt felzárkózott a legsikeresebb énekesek közé. Pénzügyeit édesapja intézi. Minden pénzt félretesz.

És ez még csak a kezdet. A Megasztár 6 győztesét a poptörténelem legsikeresebb producere kérte fel, hogy július elsején egy nagyzenekarral a háta mögött énekeljen a Montreux-i Jazzfesztiválon – írja a Bors és a Blikk. A 16 éves tehetséget személyesen hívta meg Quincy Jones, aki a hírek szerint azonnal beleszeretett a hangjába, amikor egy videón látta Gigit.

Quincy Jones neve fogalom a könnyűzenében. Olyan hírességek albumait vitte sikerre, mint Michael Jackson, Frank Sinatra vagy Ray Charles. 79-szer jelölték Grammy-díjra, 27-et be is gyűjtött.

Gigit már idehaza is befogadták a sztárok. A lánynak augusztusban veszik fel az első saját dalát. Azért megy Los Angelesbe, mert ott vannak a legjobb stúdiók, és ott él a producer, aki írt már slágert Leona Lewisnak és Beyonce-nak is. A Marie Claire júliusi számában a jazzénekes Soma Mamagésa azt tanácsolja neki, hogy mielőbb alakítsa ki a saját stílusát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik