Szórakozás

Soma: “Radics Gigi karaokeénekes”

A szókimondó jazzénekes és író, Soma szerint Giginek még van hova fejlődnie.

Az egész világ megfordult Radics Gigivel, mióta megnyerte a Megasztárt. A tizenéves lány fellépésről fellépésre jár, s szinte alig bír eleget tenni a felkéréseknek.  Az énekesnő a Marie Claire-ben örömmel mesélt arról mi történt vele, mióta egy egész ország megismerhette az arcát.

A beszélgetéshez Gigi egy remek beszélgetőtársat is kapott Soma személyében. A jazzénekes élvezte Gigi társaságát, ám véleményét nem rejtette véka alá az énekesnővel kapcsolatban. “Szerintem jelenleg egy fantasztikus karaokeénekes vagy, Gigi, még ki kell a saját stílusodnak forrnia magát” – mondta Soma a fiatal énekesnőnek.

Fotó: Marie Claire

Mit keres egymás mellett a tabudöntögetés és a spirituális útmutatás magyar hangja, illetve az egyik legfiatalabb hazai énekes reménység? A Marie Claire rendhagyó találkozót hozott össze Soma Mamagésa és a Megasztár győztese, Radics Gigi között.

A júliusi számban megjelenő interjúban Soma kemény kérdésekkel próbálta meg sarokba szorítani a fiatal énekes lányt és őt kísérő édesapját. Kell az önállóság? Kell-e rossz lánynak lenni? Kell-e már most igazán élnie Giginek? Az interjúban ezekre a kérdésekre is választ kapnak majd a Mari Claire júliusi lapszámának olvasói.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik