Szórakozás

Titkos szexi videó került elő a magyar hírességről

Bódi Sylvi maga osztotta meg azt a videót, melyben egy ukrán nővérkét alakít. A modell már csak mosolyog a múlton.

Bódi Sylvinek nincs mit takargatnia. A modell mutatta már meg meztelen testét, melyet csak macskája takart, s láthattuk  őt falatnyi bikiniben is. Az egykori playmate azonban most múltjának egy eddig nem ismert fejezetéről is fellebbentette a fátylat. Bódi Sylvi maga osztotta meg azt a videót, amelyben egy ukrán nővérkét alakít.

„Szerintem sokan nem is tudjátok, hogy szerepeltem jó néhány videoklipben… A Kerozinnak ebben a videoklipjében egy dögös ukrán ápolónőt alakítok, aki mellesleg Miss Ukrajna” – mesélte  Bódi Sylvi, aki valóban feltűnik a videoklipben. A szerzemény még 1998 fordulóján készült, éppen akkor, amikor Bódi Sylvi több szépségversenyen is előkelő helyezést ért el, majd elnyerte az év playmate-je címet.

A modell már csak nevet ezen a dolgon. „Nagyon mókás így utólag visszanézni… 14 évvel ezelőtt készült a felvétel!” – árulta el a modell, akinek rajongói is jót kuncogtak a régi felvételen és kedvencük alakításán. Ráadásul Bódi Sylvi nem csak ebben az egy Kerozin videóban szerepel. A modell hol a vízben pancsol hasonlóan dús keblű hölgyekkel, hol pedig egykori playmate-társaival bulizik egy fehér limuzinban. Bódi Sylvi azt mondja, nem szégyelli ezeket a felvételeket, inkább csak mosolyog azokon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik