Szórakozás

Így repült a megasztáros – Gyomorforgató

A megasztáros énekesnő egy műrepülő pilótával ülhetett gépre. Adri olykor nehezen viselte a hajmeresztő mutatványokat.

Kapcsolódó cikkek

Nem mindennapi élményben volt része Nagy Adrinak. Az énekesnő egy műrepülő pilótával repülhetett. A Megasztár csillaga a felszállás előtt még széles mosollyal az arcán mesélt arról, mi történt vele a verseny óta. „A karrierem szempontjából nagy fellendülést hozott a műsor. A zenémet és az arcomat is megismerik már” – árulta el a TV2 Aktívjának az énekesnő, akinek a magánélete is pozitívan alakul.

A műsornak köszönhetően a szerelem is rátalált Nagy Kristóf „Bozont” személyében. „Először azt hittem, nekem ezt a műsort egyedül kell végigcsinálnom. Nem akartam, hogy bármi is elvonja a figyelmem, de végül nem így lett. Kristóffal remekül megvagyunk, a verseny óta összeköltöztünk, és minden napot együtt töltünk” – nyilatkozta a megasztáros a felszállás előtt.

Adrinak a levegőben nemcsak a szava, hanem olykor a lélegzete is elállt. Hiszen a pilóta olyan manővereket hajtott végre, hogy hirtelen az egész világ a feje tetejére állt. „Szürreális, mégis elképesztő volt ez az élmény” – vallotta be Adri, aki örült, hogy épségben földet értek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik