Szórakozás

Sokkot kapott a TV2 felfedezettje

nagy adri bozont (nagy adri bozont)
nagy adri bozont (nagy adri bozont)

Bár eleinte többen azt gondolták, heteket sem ér meg Nagy Adri és Bozont szerelme, nem így történt. A fiatalok egyre komolyabban gondolják a közös életet.

Egyre szorosabb kapcsolat alakul ki a TV2 két fiatal sztárja között. Nagy Adri és Bozont alig néhány héttel a Megasztárból való kiesésük után összeköltöztek, és már kis “családjuk” bővítésén gondolkoznak. Természetesen a gyermekáldás még szóba sem került közöttük, de azt elárulták, hogy mindketten nagyon vágynak egy kiskutyára, ám sajnos rengeteg fellépésük van, nagyon elfoglaltak, így el sem tudják képzelni, hogyan viselnék gondját a kis állatnak. Ráadásul azt sem szeretnék, ha a házi kedvencük egész nap be lenne zárva.


“Lehet, megromlana a kapcsolatunk, amikor reggel 7-kor ugat a kutya” – viccelődött Bozont. A pár arról is beszélt a TV2 Mokkájában, hogy Bozont női rajongói meglepően jól fogadták kapcsolatukat, egyáltalán nem volt féltékenység, nem voltak ellenségesek Adrival.

A két énekes azt is elmondta, elképesztően hatalmas élmény számukra, hogy ott lehetnek a Caramel-turnén, hiszen ott szemtől szembe énekelhetnek több ezer rajongónak. Bozont egyenesen kijelentette, hogy amikor lenéz a közönségre, olyan hatalmas a tömeg, hogy sokkot kap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik