Szórakozás

Kislánya a mindene a TV2 műsorvezetőjének

Fakanalat ragadt Gombos Edina és Joshi Bharat a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválon, amelyre Edina családjával érkezett. A vidám zöldség szeletelést követően még lufit is eregettek a sztárok, a kis Miranda legnagyobb örömére.

Gombos Edina és férje, Alberto, valamint kislányuk, Mirike, Joshi Bharat, Iszak Eszter, Mészáros János Elek és a Quantum XXL táncos lábú tagjai. A hírességek mind kihasználták a remek időt, és a gyönyörű tatai Öreg-tó partján töltötték a hétvégét a Víz, Zene, Virág Fesztiválon.

Gombos Edináékat olyannyira elragadta a hangulat, hogy nem kis feltűnést keltve, még főzni is neki álltak. Sürögtek-forogtak, szeletelték a paradicsomot és paprikát a TV2 és a FEM3 műsorvezetői. A készülődésben Gombos Edina kislánya is aktívan kivette a részét, hiszen a tündéri kislány gyakran segédkezik otthon a konyhában anyukájának.

„Nyáron szinte minden hétvégén sütögetünk családi vagy baráti körben. Előre bepácolom a húsokat, és amikor megérkeznek a vendégek, akkor közösen elkészítjük a vacsorát. Mirike imád segíteni nekem, zöldséget mos, pucol, és minden olyanba igyekszem bevonni, ami egy 3 és fél éves gyerek számára élmény. Külön emelvénye van a konyhában. Most nehezen bírta a 40 fokos hőséget, de ki nincs így ezzel?” – mesélte az Aktív mindig mosolygós műsorvezetője.

A főzőcskézést követő lufieregetést Joshi Bharat is nagyon élvezte. A VIVA műsorvezetőjét, Iszak Esztert a gyerekek rohamozták meg aláírást és közös fotót követelve kedvencüktől, addig Mészáros János Elek és a Quantum XXL legénysége a remek hangulatról gondoskodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik