Szórakozás

Hatalmas mocsokban dolgozott a TV2 műsorvezetője

Bár már véget értek a TV2 Nagytakarítás című műsorának forgatásai, Gombos Edina képtelen elfelejteni a látottakat. A műsorvezető elmondta, még mindig az orrában érzi néhány ház orrfacsaró bűzét.

Gombos Edina mindig is szerette a tisztaságot, a Nagytakarítás forgatásai után pedig még inkább odafigyel a higiéniára.

„12 család otthonát tettük rendbe, és én vittem laborba a ‘koszmintákat’, így pontosan képben vagyok, milyen betegségeket lehet összeszedni egy rendetlen, piszkos lakásban. Bár eddig sem használtam hosszú ideig a mosogatószivacsot, most már tudom, hogy hetente le kell cserélni vagy legalábbis magas hőfokon kimosni, mert nagyon gyorsan elszaporodnak benne a baktériumok. A közhiedelemmel ellentétben a koszban nemcsak hányást és hasmenést okozó vírussal, baktériummal lehet megfertőződni. Akár agyhártyagyulladást is kaphat az, akinek gyengébb az immunrendszere” – mesélte Edina, aki még mindig beleborzong, ha néhány lakásra visszagondol.


„Amikor belevágtunk a műsor forgatásába, azt gondoltam, átlagosan piszkos lakásokba megyünk. Nem így lett. Nagyon meglepett, hogy ilyen borzasztó körülmények között élnek emberek. Teljesen biztos vagyok benne, hogy akad közöttük olyan, aki nem fogadta meg a tanácsainkat, és továbbra sem takarít. Volt, aki arra hivatkozott, hogy fáj a háta, pedig csak egyszerűen nemtörődöm volt. Az ilyeneknek nagyon szívesen megmondtam volna a magamét. A dorgálás helyett viszont inkább próbáltam változtatni a hozzáálláson” – jelentette ki Edina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik