Szórakozás

Egy darabig nem lesz képernyőn az RTL kirúgott műsorvezetője

Bár a NekedValó című műsor januártól már nincs a Prizma csatorna műsorán, az egykori műsorvezetőt, Istenes Bencét mindez nem viseli meg. Tele van tervekkel és munkalehetőségekkel.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, januártól nem sugározza tovább a NekedValó című műsort a Prizma, így VV Gigi és Istenes Bence is műsor nélkül marad. Ám ez a fordulat nem küldte padlóra egyikőjüket sem. Különösen Istenes Bencét nem, aki nehezen éri utol magát bokros teendői közepette. „Itt az év eleje, és nagyon nehezen rázódom vissza a hétköznapokba. De nem azért, mert nincs munkám” – nyilatkozta a Hír24-nek Istenes Bence, akinek most több futó projektje is van. „Ez a hét igazán sűrű lesz. Nemrég adtam le a suliban a vizsgafilmem, plusz lesz még egy vizsgám. Szeretném most már befejezni a tanulmányaim, mert másfél éve tolom magam előtt ezt a két tantárgyat” – tette hozzá a képernyős, aki most inkább a háttérmunkákban szeretné kipróbálni magát.


Fotó: Kummer János

„Több riportfilmet is készítettem nemrég, és nagyon megkedveltem ezt a műfajt. Nem kizárt, hogy bejön még néhány megrendelés, így reklámfilmet is lesz lehetőségem forgatni. Ugyanakkor folynak a tárgyalások az RTL Klubbal is. Remélem összejönnek a dolgok” – tette hozzá a mindig vidám Ben, aki nyárra egy hatalmas durranással rukkol elő. „Hamarosan elkezdem szervezni a fiataloknak szóló nyári táborom. Le kell ülnöm tárgyalni a szponzorokkal és a koncepciót is meg kell határozni. Télen már volt egy táborom, de az kisebb lélegzetvételű volt. Szerencsére az érdeklődés töretlen, így szeretném, ha most is egy igazán színvonalas, programokkal teli tábort szervezhetnék a fiataloknak” – árulta el idei terveit Istenes Bence.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik