Szórakozás

Döbbenetes balesetet szenvedett X-Faktor felfedezettje

muri enikő (muri enikő)
muri enikő (muri enikő)

Muri Enikő az egyik tömegközlekedési eszközön sérült meg, amikor a villamos vezetője figyelmetlenségéből rácsukta az ajtót.

Sietős napja volt nemrég Muri Enikőnek, aki szinte egyfolytában mozgásban van, annyi a teendője. Az énekesnő legutóbb is egyik helyszínről a másikra sietett, miközben édesapjával is beiktatott egy találkozót. A nagy sietségben azonban baleset érte az énekesnőt.

Az X-Faktor felfedezettje éppen tömegközlekedett, amikor megtörtént a baj. Muri Enikő, hogy ne várjon hosszasan a tűző napon, igyekezett elérni a megállóban álló villamost, megelőzve ezzel az akár tíz perces várakozást, amíg a következő szerelvény a megállóba érkezik.

Bár az énekesnő egy sprinttel elérte a villamost, a szerelvény vezetője ezt nem vette észre. Figyelmetlenségében ugyanis rácsukta az ajtót az aranytorkú lányra, akinek a karja bánta az „ütközetet”. Az X-Faktor döntősét nagyon felbosszantotta az eset, hiszen hosszú percekkel a történtek után még mindig sajgott a keze. Szerencsére, nagyobb baj nem történt, így Muri Enikő – némi fájdalommal – de tovább intézhette bokros teendőit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik