Szórakozás

Felveti a pénz az összetört szívű Tom Cruise-t

Hetvenötmillió dollárral - ami átszámítva mintegy 17 milliárd forintot tesz ki - a válófélben lévő Tom Cruise vezeti a száz legjobban fizetett színész ez évi listáját.

A Forbes amerikai gazdasági hetilap által kedden közzétett lista szerint Cruise bevételei 2011. május és 2012. május között kétszeresen meghaladták a második helyre került Leonardo DiCaprióét és Adam Sandlerét, akik 37 millió dollárt kerestek az elmúlt időszakban. Az első tíz legjobban fizetett színész között van még Sacha Baron Cohen, Johnny Depp, Will Smith, Mark Walberg, Taylor Lautner és Robert Pattinson.

A Forbes szerint Cruise – aki kedden ünnepelte 50. születésnapját – különösen sikeres évet zárt a Mission: Impossible – Fantom protokoll című filmje decemberi bemutatásának köszönhetően. A mű több mint 700 millió dollárnyi jegybevételt hozott a moziknak világszerte.

Hiába azonban a mesés vagyon, Tom Cruise magánélete romokban hever. Úgy tudni, teljesen padlóra küldte, hogy elhagyta Katie Holmes. Ráadásul a hírek szerint az asszony szárnyal a boldogságtól, amióta megszabadult a szcientológia tanait elvakultan követő férjétől, aki a vallás kedvéért átnevelő táborba akarta küldeni ötéves lányukat, Surit.

A sztárpár válása a pletykalapok szerint még sok botrányt tartogat. Valószínűleg mindketten ragaszkodni fognak ugyanis a gyerek felügyeleti jogához, így még sok kínos titkukról libbenhet föl a fátyol.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik