Szórakozás

Bizarr kezelésre jár a drogról leszokott Szabó Győző

Szabó Győző a minap korábbi drogfüggéséről tálalt ki, most pedig arról vall, miként tartja fiatalon magát. A színész macsó létére nem szégyelli, hogy arckezelésekre jár.

„Speciális masszázsra járok – mesélte a TV2 Aktívjának kamerái előtt Szabó Győző. – A szakember húszéves playboyt varázsol belőlem” – viccelődött a színész, aki azt állítja, az önpusztító életforma az arcbőrén is nyomot hagyott. Szabó Győző kezelése speciális, olyannyira, hogy a terapeuta az orrába, a fülébe és a szájába is belenyúl. „Ez elég intim, de túl tudtam lépni a saját határaimon”  – vélekedik a színész.


Győző arról is mesélt, hogy kollégái már az első alkalommal észrevették rajta a változást, annyira kisimultak a vonásai. „Sosem voltam egy szép gyerek, kamaszkoromban pattanásos voltam, annak látszanak a nyomai” – tette hozzá.

Van, aki a masszázs helyett másra esküszik. Voksán Virág például az arctorna segítségével tartja rugalmasan a bőrét. Szerinte ezzel jó pár évvel kitolható az öregedés, hiszen feszesen maradnak az izmok. „Ha a torna beválik a testen, miért ne vezetne látványos változáshoz az arcon?” – vélekedik a lemezlovas.


Az alternatív terápiák tárháza végtelen. A masszázs, az őssejtkezelés és az arctorna mellett bizarabbnál bizarabb módszereket próbálnak ki a hírességek szépségük megőrzése érdekében. A legújabb hírek szerint a válófélben lévő Tom Cruise például fülemüleürülékkel küzd bőre öregedése ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik