Szórakozás

Előkerült Dopeman botrányos videója

Dopeman is meghívást kapott az idei Viva Comet díjátadóra. A rapper dokumentálta az eseményen történteket, ahol többekkel is szócsatába keveredett.

Hozta a tőle megszokott szókimondó stílust Dopeman. A felvétel tanúsága szerint a rapper többekkel is heves szájkaratéba keveredett. Először egykori cimborájával, Majkával akadt tisztáznivalója a rímfaragónak.

A nézeteltérést egy közösségi oldalon tett bejelölés okozta. Míg Dopeman azt állította, egykori munkatársa – akivel régóta haragban állnak – bejelölte őt a legnagyobb közösségi oldalon, addig Majka mindezt tagadta. Sőt, az egykori ValóVilág-szereplő állítása szerint Dopeman csak összekeverte őt az ázsiai származású Dükivel, akivel – szerinte – nem túl sok egyezést mutatnak, azonban egy közös pont miatt mégis összekeverhetők.

Majka egy nem túl kedves megjegyzéssel zárta le a beszélgetést és a hasonlóság tisztázását: „Ötszázért tudok olcsón pólót!” – vetette oda, majd faképnél hagyta kamerával dokumentáló kollégáját. Ám nem ez volt az egyetlen rázós beszélgetése a saját netes televíziót működtető Pityingernek.

Varga Viktorral is összebalhézott . A téma itt azonban nem a facebookos jelölés volt, hanem Viktor exe, akinél állítólag Dopeman is próbálkozott. Hogy mi lett a szóváltásból, és mi köze volt Dopemannek Varga Viktor exéhez, kiderül a videóból. A trágár beszédet sem mellőző felvételt ide kattintva tekintheti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik