Szórakozás

Leszakadt Dopeman szemhéja – Megtámadták

Dopeman ()
Dopeman ()

A válság következtében szinte tendenciának számít, hogy szórakozóhelyek nem fizetik ki meghívott fellépőiket. Sokszor csak a koncert után szólnak, hogy nincs pénz.

Az utóbbi időben egyre több zenész panaszkodik, hogy nem vagy csak késedelmesen kapja meg a fellépti díjat. Van, aki, ha megtudja, hogy nem jut a szervezőknek a gázsira, lemondja a produkciót, van, aki mérlegel.

Kefir a TV2 Aktívjában mondta el, egyszer azért nem állt színpadra, mert közölték vele, nem tudnak fizetni neki. “Kijelentették, nincs és nem is lesz pénz” – mesélte a V-Tech zenésze, aki egyébként többnyire a fellépés előtt kéri el a gázsiját.


Dopeman a Hír24-nek arról beszélt, előfordul, hogy ingyen is fellép, természetesen ez csak egy-egy alkalomra vonatkozik például egy induló szórakozóhely esetében. “A rajongókat nem akarom cserben hagyni” – jelentette ki. A szabadszájúságáról is ismert zenész elmesélte, előfordult, hogy balhéba keveredett, de addig nem hagyta el a helyet, amíg nem fizették ki. “Nem a szervezőkkel keveredtem botrányba, maffia támadt rám.  Nyolcan vetették rám magukat, a szemhéjam is leszakadt, még szerencse, hogy kést nem szúrtak belém. Elbarikádoztam magam, megvártam, amíg kifizetnek, és csak utána mentem a balesetire” – emlékezett visza Dopeman, aki azt is hozzátette, őt a legritkább esetben verik át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik