Szórakozás

Csődbe jutott a TV2 felfedezettje

Se vele, se nélküle kapcsolatnak indult ÖsszeEsküvők Niko és Ricsi szerelme. A pár néhány boldog hónap után szakított, most pedig az újrakezdésen törik a fejüket.

Mint már megírtuk, néhány héttel ezelőtt szakított az ÖsszeEsküvők ezüstérmes jegyespárja, Niko és Ricsi. A lány verssel búcsúzott szerelmétől a Facebookon, a kaszinótulajdonos fiú pedig azzal indokolta a döntését, hogy sok problémája akadt a munkában, így nem tudott kellőképpen odafigyelni kedvesére.

A szerelem azonban nem múlt el a valóságshow Bonnie-ja és Clyde-ja között, így néhány nappal ezelőtt ismét egymás karjában találták magukat. Ricsi a Hír24-nek elmondta, ha az eszére hallgatna, nem kezdené újra a kapcsolatot, de a szíve mégis Nikóhoz húzza.

“A vállalkozásom a padlón van, minden energiámat leköti, hogy anyagilag talpra álljak. Niko pedig a szenvedélyes, féltékeny természetével csak nehezíti a mindennapjaimat. Ráadásul már ő is kezdett túllenni a szakításon, nem lenne jó újra feltépni a sebeket. A mérleg másik serpenyőjében azonban ott van, hogy még mindig szeretjük egymást, vonzódunk egymáshoz” – lamentál Ricsi.

Az Összeesküvőkből megismert fiú arról is beszélt, Nikóval is nap mint nap újra átgondolják, hogyan tovább, de egyelőre még nem tudják, mi lenne számukra a legjobb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik