Szórakozás

A tetőről készült leugrani Stohl András?

Stohl András nem mondható félősnek. A színész gyakran kaszkadőr nélkül vállalja be az veszélyes jeleneteket is. Így tett a napokban is.

Stohl András hosszú idő után újra filmet forgat. Olyan hőst alakít, akinek az élete válságba került, amit ugye az elmúlt időszakban bizony ő is átélt. Most azonban már láthatóan kirobbanó formában van.

Pár nappal ezelőtt riadalmat okozhatott volna a híresség, ha a járókelők felnéznek az egyik budapesti háztetőre, ugyanis a híresség ott sétált, mint aki éppen le akar ugrani. Pánikra azonban semmi ok, hiszen Stohl csak filmet forgat, melyről az RTL Klub Reflektor magazinjában mesélt.

„Mindenki tudja, hogy volt olyan az életemben, nem is olyan régen, amikor nehéz helyzetbe kerültem. Akkor azonban nem kellett kimennem a tetőre, kisétáltam a kertbe, vagy ahol voltam és ott gondolkodtam. Az embernek problémái vannak, azokkal el kell számolni” – mondta Stohl, aki a munkában mindig a vakmerőségéről volt híres.

Bár a színész szeretett volna biztosító kötél nélkül kisétálni a tető szélére, a stáb ezt nem engedélyezte számára, így végül biztosítással forgatták le az egyébként cseppet sem veszélytelen jelenetet. Stohl évek óta nem játszott mozifilmben, de nem érzi úgy, hogy kijött a gyakorlatból.

A készülő produkcióban egyébként  egy olyan férfit alakít, aki bizonytalan abban, hogy tőle van-e egy gyermek. Szerencsére ilyesmit sosem élt át a valóságban. A Reflektornak azt is elmondta, eddig minden partnerével jó kapcsolatban volt, most pedig tökéletes boldogságban él a párjával.

Az, hogy a filmben végül leugrik-e a Stohl által alakított karakter a tetőről, majd csak decemberben derül ki, ugyanis akkor kerül moziba az új filme.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik