Szórakozás

Durva dologgal vádolták meg Stohlt – Íme az igazság

„Stohl András pár nappal ezelőtt visszakapta a fegyvereit a rendőrségtől” – írta egy olvasónk. A Hír24 megtudta, hogy az állítás, csak kacsa.

Mint ahogyan már arról beszámoltunk, egyre több pletyka kap szárnyra az utóbbi időben az RTL műsorvezetőjével kapcsolatban. Most valamelyik „jóakarója” éppen azt terjeszti róla, hogy a napokban visszakapta lőfegyvereit. Természetesen több fórumon is rákérdeztünk az állítás hitelességére.

A rendőrségtől megtudtuk: nem kapta vissza az engedélyét a színész, tehát fegyvert nem tarthat és nem lőhet vele. Úgy tudjuk, hogy Stohl korábban lefoglalt fegyvereiről úgy nyilatkozott, azt adják oda egy kereskedőnek, hogy értékesítsék azokat. Egyszóval jelenleg nincs fegyvere és engedélye sincs.

Dr. Ruttner György, Stohl András ügyvédje szintén megerősítette, hogy ügyfele semmiféle lőfegyvert nem kapott vissza a rendőrségtől.

Mivel a színész-műsorvezető jó ideje sehol nem szólalt meg, így felhívtuk, hogy megkérdezzük, mi van vele mostanában, hiányzik-e neki a televíziózás és fegyverekről is faggatni akartuk. Stohl András ugyan felvette a telefont, de mielőtt végigmondhattuk volna kérdésünket, udvariasan közölte, továbbra sem kíván senkinek semmiféle nyilatkozatot adni.

Azt, hogy ez saját döntése, esetleg ügyvédje vagy az RTL Klub ajánlotta neki a hallgatást, nem lehet tudni, mindenesetre sokan állítják, ez a mostani csak a vihar előtti csend, a híresség nagy dobásra készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik