Szórakozás

A humorvilág legnagyobb díjátadója a Comedy Central műsorán!

Robin Williams (Robin Williams)
Robin Williams (Robin Williams)

2011 után idén másodszor rendezték meg az amerikai Comedy Central díjátadóját, a Comedy Awardsot. A humor művelőinek rangos ünnepén azon színészek, írók, rendezők és humoristák, stand-up comedy előadók munkásságát ismerik el, akik sok vidámságot csempésznek az amerikai polgárok mindennapjaiba. Az exkluzív gálát 2012. július 1-jén 22:20-kor tűzi műsorára a magyar Comedy Central.

A New York-i Hammersmith Ballroom Színpadán megrendezett esemény nyertesei között volt többek közt Louis C.K. zseniális showja, a Louie, továbbá a Városfejlesztési osztály, valamint a sorozat főszereplője, Amy Poehler is.

A „stand-up comedy ikonjának” Robin Williamset választották; a legjobb nevettetőnek járó Johnny Carson díjat pedig a legendás komikus, Don Rickles vehette át, aki amellett, hogy remek humorista, a Kelly hőseiben is játszott, és ő a Toy Story Krumplifej urának eredeti hangja is.

Rickies – akinek első kiugrási lehetőségét maga Carson adta azzal, hogy nemcsak felléphetett a show-ban, de vendég-műsorvezetőként és előadóként több mint száz alkalommal jelenhetett meg a legendás díszletek között – 55 éve (!) műveli a stand up comedy műfaját, a fél évszázad alatt számtalan előadónak taposta ki az utat a hírnév felé.

Comedy Awards 2012. július 1-jén a Comedy Central műsorán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik