Szórakozás

Tragédia! Elhunyt a Megasztáros 22 éves öccse

Összeomlott Kökény Attila és családja, ami nem is csoda, hiszen váratlanul elveszítették az egyik fiatal rokonukat. Unokaöccse mindössze 22 éves volt.

Sportolt, egészséges életet élt, így senki nem érti, hogyan távozhatott ilyen hirtelen az egykori Megasztáros Kökény Attila unokaöccse, akit öccsének szólított. A Story magazin cikkéből kiderül, hogy a rendőrökben felmerült a gyanú, a drog is szerepet játszhatott a tragédiában, amely egy fővárosi szórakozóhelyen történt. A fiatalemberhez ugyan mentőt hívtak, de már nem tudták megmenteni az életét. A család cáfolja, hogy a tragédiában szerepet játszhatott a kábítószer.

A rokonok teljesen összeomlottak, a Megasztáros fiú elmondta, saját testvéreként szerette „a kis Attit”.

„A mentősök már nem tudtak segíteni rajta. Epilepsziás rohamot kapott, agytrombózist állapítottak meg nála, ami a halált okozta. Hallottam, miket pletykáltak, hogy a drog így, a drog úgy, de könyörgöm, legalább várják meg, amíg megérkezik a hivatalos papír arról, mi történt Attival. Olyan fájdalmat érzek még most is, ami leírhatatlan. Annyira közel álltunk egymáshoz, szinte éreztük egymás rezdüléseit” – mesélte Kökény Attila a Story magazinnak. A cikkből a tragédia további részleteit is megismerhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik